Miért legyél topkaja.hu csapattag?

Topkaja.hu - Magyarország legmenőbb és leginnovatívabb ételrendelős portálja. Legyél csapatunk tagja és építsd fel a karriered az iskola vagy a munka mellett.

01.

Szabadság

mert szabadon és suli mellett is végezhető munka

02.

Karrier

mert ha ügyes vagy hamar vezető beosztásban találod magad

03.

Tapasztalat

mert egy fiatal startup vállalkozásnál szerezhetsz tapasztalatokat

04.

Kommunikáció

mert azt kell csinálnod amit most is csinálsz – kommunikálni!

Járd végig a ranglétrát!

Nálunk mindenki bizonyíthat. Mutasd meg, hogy te is alkalmas vagy a feladatra. Kezd alulról, legyél szorgalmas és válj vezetővé.

4. szint - Topkaja Regional Manager

Feladat: A régió marketing feladatainak elvégzése, esemény promóciók szervezése és koordinálása, csapat toborzása és a promoterek koordinálása, új éttermek beszervezése és szerződéskötés kapcsolattartás a meglévő éttermekkel.

3. szint - Topkaja Leader promoter

Feladat: kuponok promotálása online (FB cset, FB megosztás, e-mail és egyéb felületeken történő megosztás) és offline eszközökön (Topkaja matrica), csapat toborzása és koordinálása, új éttermek beszervezése és szerződéskötés.

2. szint - Topkaja Senior promoter

Feladat: kuponok promotálása online (FB cset, FB megosztás, e-mail és egyéb felületeken történő megosztás) és offline eszközökön (saját topkaja matrica, szórólap) és promóteri csapat toborzása.

1. szint - Topkaja Junior promoter

Feladat: kuponok promotálása online (FB cset, FB megosztás, e-mail és egyéb felületeken történő megosztás) és promóteri csapat toborzása.

Topkaja.hu - a saját étlapod

Ételajánló és kereső közösségi oldal valós ételfotókkal, amely minden nap választ ad arra a kérdésre, hogy “Mit egyek?”. Az oldalon felhasználó ételt keres, nem éttermet, valamint közösségi funkciók és ajánló rendszer segíti a döntésben.

Az oldal a felhasználó korábbi rendelései és a többi vendég szokásai alapján rangsorolja az ételeket és ajánlásokat tesz. Ez megkönnyíti a mindennapi választást és támogatja az éttermek marketing aktivitásait.
0
+
Csatlakozott étterem
0
+
Fotózott étel

A csapat

tamas

Molnár Tamás

Alapító, ügyvezető

8 éve vállalkozó webes fejlesztés és online marketing területen. GastroApp alapítója, amely révén 4 év éttermi marketing tapasztalattal rendelkezik. Jól ismeri a házhozszállítással foglalkozó éttermek világát, problémáit.
erik

Szabó Erik

Alapító

WPP által felvásárolt POSSIBLE (korábban Carnation) digitális ügynökség egyik meghatározó vezetője. Ügyvezetője a Geszti Péterrel indított OKEGO reklámügynökségnek. Több startup társalapítója (Kajahu étterem, POSSIBLE Games mobiljáték fejlesztő cég)
dezso

Kosár Dezső

Alapító

Villamosmérnök, “a csavarbarát” Visimpex-Hungary Kft. alapítója. 2005-ben Kisalföld Presztízs Díj az “év középvállalkozója” kategóriában, 2015-ben “Év vállalkozója” díj. A sikeres vállalatvezetés mellett karitatív események támogatója és résztvevője.
agi2

dr. Déri Ágnes

Alapító

Jelentkezem a csapatba!

Ha többre vágysz mint egy egyszerű munkahely és hajlandó vagy dolgozni, szorgalmas vagy és eltökélt akkor várunk a csapatunkba.

Kérdésed van?

Írj nekünk a chaten, kérdezz és CsetMami válaszol!

Kapcsolatfelvétel!